Navtična trgovina me je popeljala v mislih na morje

Koliko želja dobi človek, če se spomni na morje. Sam sem se sprehajal po mestu in videl, da je bila za vogalom ena navtična trgovina, ker pa sem imel še dovolj časa, da pridem do stranke, sem si rekel, da  grem enkrat pogledat kaj ponujajo, pritegnila pa me je ena noro lepa jakna v izložbi.

Sam nisem človek, ki bi potreboval veliko stvari, tako doma nimam veliko oblačil, si pa kupim dobro in kvalitetno, ko se za nakup odločim in tako me je navtična trgovina presenetila z dobro jakno v izložbi, da sem šel v trgovino. Ko sem vstopil v trgovino, sem se takoj spomnil na morje, to te res ponese na morje, med valove, kar zaželiš si imeti en čoln in živeti nekje ob morju.

Stopil sem do moje jakne v izložbi in prosil za mojo številko, če bi jo lahko pomeril. Ko sem jaz to jakno dal gor, jaz nisem mogel verjeti kakšna je to udobnost, kako prijetno se nosi. Seveda je lahko takšna, kajti cena niti najmanj ni nizka, a tako kot sem že povedal, privoščim si eno stvar in tisto pošteno. Danes me je presenetila navtična trgovina z to jakno, niti najmanjšega namena nisem imel, da bi si v teh dneh kupil kakšno jakno, vedel pa sem, da ene prehodne jakne, proti mrazu in vetru nimam. 

Tako sem si jo kupil, še prej pa sem si ogledal druge stvari po trgovini, kajti navtična trgovina skriva polno zanimivosti in prav užitek je vse skupaj gledati. Sedaj, ko bom oblačil to jakno, mi bo navtična trgovina vedno ostala v spominu in ni dvakrat za reči, da ne bom ponovno prišel po novo jakno, ko si bom zaželel drugo. Kajti takšne jakne ima samo navtična trgovina, ki so tako dobre, udobne in kvalitetne, že dolgo takšnih jaken nisem nikjer videl.