Odtoki in smrad v kopalnici so lahko povezani

Po tem, ko je bilo čiščenje odtoka urejeno, je tudi smrad v kopalnici kar naenkrat izgini. Videti je bilo, kot da je bil to zelo velik problem pri celotni situaciji. Res sem najprej pomislila, da je to razlog, ampak sem pa tudi sumila, da je čisto možno, da je razlog kanalizacija. Najprej sem se seveda lotila čiščenja toaletne školjke, in ker se smrad ni odstranil, sem se odločila, da očistim še vse odtoke. Niti ne vem, kdaj so bili nazadnje očiščeni, ker sem se komaj nekaj mesecev nazaj preselila sem. 

Ko sem bila tukaj na ogledu, smrad v kopalnici ni bi prisoten in seveda nisem videla nobene težave. Tudi, ko sem se preselila sem, smrad v kopalnici ni bilo nekaj, kar bi zaznavala. Se je pa to začelo dogajali, komaj mesec dni nazaj in vedno bolj moteče in intenzivno je bilo. Na koncu, se je smrad v kopalnici popolnoma razširi in takrat sem se odločila, da bom nekaj ukrenila, saj tako ni šlo več naprej. Najprej je bilo to seveda čiščenje toaletne školjke. Po nekaj dneh sem ugotovila, da je smrad v kopalnici še vedno prisoten in preostalo mi ni nič drugega kakor pa, da pregledam odtoke. 

Odtoki in smrad v kopalnici so lahko povezani

Po te, kosme odtoke temeljito očistila sem pa po enem tednu ugotovila, da smrad ni več prisoten. Še dobro, ker je bil res intenziven in neprijeten in res se je le še širi in večal. Sedaj vem, kaj je lahko razlog in če se bo naslednjič kaj takšnega zgodilo. Upam, da se zdaj zelo dolgo časa ne bo nič pripetilo, ker sem zdaj zagotovo nadstandardno očistila, kopalnico, toaletno školjko in še odtoke Zagotovo lahko tečem, da imam dovolj za nekaj časa. Ampak kolikor poznam odtoke, bi moralo takšno čiščenje smrad v kopalnici rešiti za kar nekaj mesecev, če ne celo pol leta, kolikor mi je znano.