Nakup električnega kolesa mi je omogočal, da sem lahko spet športno aktivna

Zaradi težav, ki sem jih imela zadnje čase, sem se popolnoma nehala ukvarjati s športom, to pa je prineslo še dodatne težave. Tako sem vedela, da tako ne morem živeti, da jaz enostavno šport potrebujem. 

Tako sem začela premišljevati, kako bi se lahko še naprej ukvarjala s katerim športom in prišla sem na idejo kolesarjenja. Tako sem se odločila, da navadnega kolesa ne morem imeti, ker sem živela na hribu in tega ne bi zmogla, da pa si lahko kupim električno kolo in tako začnem kolesariti. 

Kako sem bila srečna v sebi, ker sem čutila, da je to prava odločitev in da bom uživala v vožnjah in tako je tudi bilo. Ko sem si kupila kolo in vso potrebno opremo, sem komaj čakala, da grem na prvo vožnjo. Seveda je bila prva vožnja bolj previdna, ker sem se še lovila in sem se morala na električno kolo privaditi. 

Prepričana sem bila, da bom potrebovala več časa, da se ga privadim, a sem pri prvi vožnji že vse osvojila. Videla sem, da z električnim kolesom lahko naredim res veliko kilometrov in da hribi niso noben problem. Tako sem si doma pogledala in naredila načrt, katere vse ture bom šla s kolesom v naslednjem mesecu. 

Moje zdravje se je izboljšalo, pa naj še kdo reče, da fizična aktivnost ni najboljša rešitev za vse zdravstvene težave, tako telesne kot tudi duševne. Na koncu še srečanje s prijateljicami, da poklepetamo, kako živimo in sem dosegla ta nivo življenja, ki sem si ga želela.