Ena in edina s pravim okusom je Lavazza kava

Skoraj zagotovo lahko potrdim, da je Lavazza še vedno najboljša kava. Vsaj meni osebo. Lahko, da sem vedno naletela na nekoga, ki je to kavo zelo dobro pripravil. Ampak ne glede na to koliko nekaterih stvari sem slišala o tem, katera je dobra kava in katera ne sem se za svoj okus odločila, da je to edino Lavazza kava

Delala sem že z vsemi možnimi kavami in tudi prejemala različne komentarje o tem, katera kava je najboljša. Ampak kadarkoli sem res spila tisto kavo, ki naj bi bila mnogim dobra, meni ni bila. Vedno je vsaka imela nekakšen priokus, ki mi nikakor ni odgovarjal, pa sem lahko slišala vse možne pohvale. Kadarkoli pa sem spila Lavazza kavo sem se pa počutila kakor v nebesih. In tako je ta kava postala moja najljubša kava. Pa naj si vsak misli, kar si želi.

Prav spomnim se, kako sem bila glede tega vedno izjema. Ampak saj ima vsak nekaj svojega, ki mu odgovarja, kar večini ne in obratno. Ne moremo vsi uživati v enakih okusih, saj zato pa je toliko različnih okusov različnih živil. Poznam kar nekaj ljudi, ki določene čokolade enostavno ne morejo, jaz bi jo pa še zjutraj ob sedmih jedla, če bi jo lahko. Potem nekaterih ne morejo določenega sladoleda. Sicer sem tukaj tudi jaz podobno izbirčna kakor pri Lavazza kavi. Ja, tako smo si različni. Doma imam še mačke, ki ne jejo piščanca od iste znamke. Zadnja stvar, ki sem jo kadarkoli pričakovala, je bila, da so mački lahko tako izbirčni. Ampak če znajo biti živali tako izbirčne potem, je popolnoma logično, da smo tudi ljudje. Naj bodo to sokovi, glavne jedi ali pa sladice. Je pa vsaj toliko izbire, da se za vsakega najde nekaj. Kav je pa vsekakor toliko, da je najverjetneje nemogoče, da bi vsak vedel za vsako in je. Kar mi je še bolj fascinantno, da se najdemo nekateri, ki ne odstopamo od ene, kakor jaz ne od Lavazza kave pa mi lahko marsikdo ponudi, kar si izmisli.