Prišla sem v leta, ko potrebujem botoks

Življenje teče zelo hitro. In če se tega ne zavedamo in se polenimo, nam bo kaj hitro jasno, da delamo napako. To se bo pokazalo lahko na zamujenih dogodkih ali pa na zdravju. Ja če ne drugo, se pokažejo prve gubice, ki nas še kako opozorijo, da je življenje kratko. No, saj lahko gubice rešimo z botox zdravljenjem, vendar časa pa ne bomo ustavili. Čas bo tekel dalje in vedno bo kakšna gubica več.

To, ko sem se pogledala v ogledalo sem začutila tudi sama. Naredila sem eno veliko napako, da nisem prav v pomembnih letih kot so od 35 do 40 negovala svoj obraz. Pa pride dan, ko sem se pogledala v ogledalo in bila prepadena. Kaj se je zgodilo z mojim lepim sijočim obrazom. Poln je gub in v glavi sem že imela besedo botox. Ja prav botoks je ostal v moji glavi, nakar sem seveda začela premišljevati, kaj lahko naredim brez njega.

Kupovala sem kreme, olja, maske, delala domače maske, vse kar je možno, a moje gubice niso šle več stran. Ostale so na mojem izmučenem obrazu. Postala sem žalostna, saj so tudi drugi, ko me nekaj časa niso videli, videli te moje gubice. Tako sem začela prebirati in ugotovila, da pa botox ne bi bil slab zame. Poklicala sem na kliniko, kjer se ukvarjajo z lepotnimi posegi in se naročila na pregled. Joj, kako lepo mi je bil predstavljen botoks in ni minila ura, da ne bi doma premišljevala o datumu, ko sem se naročila na botoxs.

Vedela sem, da to potrebujem in komaj sem čakala dan. In prišel je dan, ko sem to naredila. Bila sem tako srečna, ko sem se pogledala v ogledalo in še danes, ko se pogledam si rečem to sem jaz in moj botoxs in ponosna sem na to. Sedaj obiskujem kliniko tam nekje na vsakih 7 mesecev in se srečujem z mojim botoksom, ki mi polepša obraz.