Parket je še vedno na prvem mestu

Veliko vrst tal si lahko izberete v trgovini, a meni je še vedno parket tisti prestiž, če ga imate v svojem domu. Mi smo se preselili in kupili stanovanje v slabem stanju, vendar je bila cena stanovanja ugodna, tako da se nismo obremenjevali. Že ob samem nakupu smo vedeli, da bodo dobesedno ostale samo stene, ker ga bomo popolnoma renovirali, tako tla, kamor bomo dali parket, stene, cevi, elektriko, spremenili bomo prostore in tudi dodali kakšno steno. 

Ko se je delo začelo, pa so konca smo zapravili še enkrat toliko denarja za renoviranje, ampak dobili prestižno stanovanje, ki če bi ga želeli lahko prodamo za enkrat višjo ceno. Gledali smo na prestiž, tako smo izbrali drag parket, prestižna velika okna, notranja lesena vrata in seveda velika prestižna vhodna vrata, ki naredijo piko na i. Sama oprema stanovanja ni bila težka, pomagali so nam trgovci, tako smo skupaj z načrti dobili opremljene prostore. Moram pa reči, da tla res naredijo piko na i, ker smo dali ta prelepi parket po celem stanovanju so bili prostori povezani med seboj.

Ja, danes je veliko druge ponudbe za polaganje tla, vendar se mi zdi, da je še vedno na prvem mestu parket, saj daje sijaj, prestiž, toplino v prostoru. Že kar nekaj časa so moderne tudi ploščice, vendar mene ne kupijo, meni dajejo gladen videz in ravno zato, jih v stanovanju ne bi mogla nikoli imeti v prostorih razen seveda v kopalnici, pa še tam bi imela talno gretje.

Naše stanovanje je sedaj res lepo, ko pogledamo slike od prej in sedaj, ne moremo verjeti, da je bilo takšno stanovanje tukaj, kajti spremenjeno je v celoti in če ne bi videli že prej, da lahko naredimo takšno stanovanje, ga sigurno ne bi kupili. Tla so bila lesena stara, sedaj pa je parket po vseh prostorih in prav lepo je videti, ko se zliva iz sobe v sobo.