Naravno milo se izdeluje ročno, po hladnem postopku

Za naravno milo je značilno, da se izdeluje ročno, po hladnem postopku. Na takšen način se namreč ohranijo vsi minerali ter vitamini iz olj in rastlinskih masel, ki se jih pri izdelavi uporablja. Sicer pa je za naravno milo značilno, da je lahko odlično sredstvo za negovanje suhe ter občutljive kože. Še posebej je njegova uporaba priporočljiva za vse osebe, ki imajo pogoste alergije.

Praviloma naravno milo ne bi smelo vsebovati nobenih penilcev, umetnih arom ali pa sintetičnih snovi. Umazanijo na vaši koži lahko takšno milo odstrani na povsem prijazen način.

Naravno milo se izdeluje ročno, po hladnem postopku

 

Trdo milo iz kokosovega in palmovega olja

Zelo priljubljeno je na primer trdo naravno milo iz kokosovega in palmovega olja, dodani pa so mu še barvne gline. Ob uporabi se takšna vrsta mila intenzivno peni, obenem pa tudi zelo prijetno diši. Kožo nežno očisti, obenem je ne izsušuje, ampak navlaži.

Omenjeno naravno milo je tako odlična izbira za sproščujoče kopeli, zelo primerno je še za umivanje rok pa tudi drugih delov telesa. Še zlasti so nad tovrstnim milom navdušeni otroci, saj je naravno milo zelo igrivega barvnega odtenka, prav tako tudi igrivih vzorcev. Seveda so takšna pisana naravna mila lahko tudi odlično darilo, in to za marsikatero osebo.

 

Kaj je značilno za tekoče bio naravno milo

Naravno milo je lahko narejeno iz kakovostnih ekoloških rastlinskih olj. Takšno milo našo kožo temeljito očisti, odišavi, obenem pa tudi učinkovito nahrani z vitamini ter minerali.

Lahko trdimo, da je 100 % naravno milo z bio certifikatom kakovosti preprosto najboljša vrsta nege na našo kožo. Primerno je tako za normalno kot tudi za izjemno občutljivo kožo.

 

Izdelovanje naravnih mil po naročilu

Seveda se naravno milo lahko izdeluje tudi po naročilu, na primer kot darilo za goste na poroki, za rojstnodnevne in poslovne zabave. Priljubljena so tudi mila, ki vključujejo logotipe podjetij, torej je naravno milo lahko tudi odličen del promocijskega materiala.

Posted in Nekategorizirano