Moj mož mi je naredil 3d print najine nove hiše

Z možem sva poročena tri leta in zaenkrat še nimava otrok. Trenutno živiva v najemniškem stanovanju in sanjava o tem kako bova imela svojo hišo. Mož dela kot programer v zelo uspešnem računalniškem podjetju. Jaz pa sem vzgojiteljica v vrtcu. Pred kratkim sem prebrala knjigo o tem kako si je dobro predstavljati stvari in situacije v življenju, ki si jih želiš s pomočjo zakona privlačnosti in o tem sem pripovedovala tudi možu.

Lani so prijatelji možu kupili 3d print napravo, ki si jo je že dolgo želel. Predlagal mi je, da razmisliva kakšno hišo si želiva, da dorečeva vse najmanjše detajle, da bova preizkusila, če ta tako imenovani zakon privlačnosti res deluje. Za začetek sva vse podrobnosti napisala in narisala. Rekel mi je, da bo s 3d print napravo, ki jo ima, naredil popolno maketo najine bodoče hiše.

Moj mož mi je naredil 3d print najine nove hiše

Meni bi bilo napraviti nekaj takšnega kot je maketa hiše prava znanstvena fantastika, on pa se je vneto lotil dela. Ko je napravil program za izdelavo najine makete in zagnal 3d print, sem si to čudo še vedno nejeverno opazovala. Hiša pa je počasi pred najinimi očmi rastla. Meni je vse to nepredstavljivo, kaj vse se da dandanes napraviti, vedno znova komaj verjamem. 

Čez nekaj dni je mož prinesel izdelano maketo, da bi mi jo pokazal. Bila je čudovita, postavila sva jo na vidno mesto v dnevni sobi in jo občudovala. Vesela sem bila, da nama je 3d print omogočil, da imava najino sanjsko hišo stalno pred očmi, sedaj pa samo še čakava, da se nama najina goreča želja izpolni. Mogoče celo bo nekaj iz tega, saj sva pred kratkim dobila parcelo naprodaj, ki je na lokaciji, ki nama je všeč in ki si jo lahko privoščiva. Moža pa že nagovarjam naj s 3d print postopkom začne izdelovati tudi pomanjšano pohištvo za najino hišo.